O tânără din Brăilă a murit la câteva zile după ce a născut. Medicii au trimis-o acasă după ce a acuzat dureri

O tânără de 19 ani a murit la câteva zile după ce a născut la Spitalul Judeţean din Brăila. După naştere, tânăra a mers la spital cu dureri, dar medicii i-au spus că are discopatie şi au trimis-o acasă. Când s-a reîntors la spital, fata a murit.

4279 afișări
Imaginea articolului O tânără din Brăilă a murit la câteva zile după ce a născut. Medicii au trimis-o acasă după ce a acuzat dureri

Brăila: Tânără cu dureri la spital, după ce a născut. Medicii au trimis-o acasă, iar fata a murit

Tânăra a născut în urmă cu trei săptămâni şi a revenit la spital vinerea trecută, deoarece avea dureri abdominale. Medicii au consultat-o şi au trimis-o acasă, susţinând că are discopatie.

La sfârşitul săptămânii trecute, femeia a fost dusă în stare gravă la acelaşi spital, dar câteva ore mai târziu a murit.

Primele informaţii arată că tânăra avea septicemie.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică spun că la comisia de malpraxi nu a fost depusă nicio plângere, astfel încât nu pot începe ancheta. Conform procedurilor, comisia nu se poate autosesiza.

Poliţia, însă, a început cercetările sub coordonarea unui procuror şi a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

„A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, este o cercetare in rem sub coordonarea unui procuror”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici