O tornadă puternică a distrus mai multe case în Germania. 43 de persoane sunt rănite

  • O tornadă din vestul Germaniei a afectat mai multe case şi a rănit 43 de persoane, a anunţat poliţia.
  • Ofiţerii din oraşul Paderborn au declarat că tornada a smuls acoperişuri şi că resturile au fost împrăştiate pe kilometri întregi.
  • Zece persoane au răni grave, iar viaţa unei femei este în pericol, au precizat aceştia.
384 afișări
Imaginea articolului O tornadă puternică a distrus mai multe case în Germania. 43 de persoane sunt rănite

Sursa foto: Twitter

Poliţia a postat imagini care arată copaci doborâţi sau rupţi în două şi case fără acoperiş. „Foi de tablă, izolaţie şi alte materiale au fost spulberate la kilometri distanţă. Nenumărate acoperişuri sunt distruse. Numeroşi copaci zac încă pe maşini distruse", a declarat poliţia din Paderborn, care are o populaţie de aproximativ 150.000 de locuitori.
 
Chris Fawkes, prezentatorul BBC Weather, a declarat că Germania se confruntă, de obicei, cu mai multe tornade pe an, dar majoritatea sunt de scurtă durată şi nu provoacă pagube semnificative.
 
În timp ce schimbările climatice cresc frecvenţa şi severitatea furtunilor, nu se crede că acestea cresc numărul de tornade, a precizat el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici