O vulpe a fost filmată printre blocuri, în Capitală. Autorităţile ştiu despre animal, dar nu au luat măsuri | VIDEO

Un tânăr a postat pe Facebook, duminică seară, un video în care apare o vulpe printre blocuri, şi despre care bucureşteanul spune că s-ar afla în zona „Ion Mihalache” din Capitală. Până la ora transmiterii acestei ştiri, autorităţile nu au luat măsuri în privinţa animalului.

5307 afișări
Imaginea articolului O vulpe a fost filmată printre blocuri, în Capitală. Autorităţile ştiu despre animal, dar nu au luat măsuri | VIDEO

O vulpe a fost filmată printre blocuri, în Capitală. Autorităţile ştiu despre animal, dar nu au luat măsuri | VIDEO

Deşi animalul sălbatic se plimbă nestingherit printre blocuri, nici cei de la ASPA - Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, nici Poliţia Locală sectorul 1, prin serviciul de Poliţia animalelor, nu s-au sesizat (până la ora transmiterii acestei ştiri) pentru capturarea animalului.

Reprezentanţii celor două instituţii au precizat pentru MEDIAFAX că au văzut imaginile pe Facebook, însă, pe teren, nu a mers niciun angajat de la cele două entităţi, după mai bine de 15 ore de la apariţia imaginilor pe Facebook.

Cel care a postat imaginile cu vulpea mergând printre blocuri a precizat că acestea au fost suprinse în zona bulevardului „Ion Mihalache”, iar potrivit unui comentariu de la această postare, ar fi vorba de zona „Ciupercă”.

Potrivit unor informaţii obţinute de MEDIAFAX, vulpea şi-ar face apariţia de ceva vreme la atelierele CFR din zonă, unde vine pentru hrană.

Cei care observă vulpea pot suna la 021 9540 - Poliţia animalelor din Sectorul 1, transmit reprezentanţii Primăriei Sectorului 1.

Taguri:
vulpe,
animal,
facebook

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici