Oferta verii: „Plăteşte unul şi zboară doi“. Cum să-ţi iei vacanţă ieftină

Decişi să vândă pachetele turistice, reprezentanţii agen­ţiilor ies cu oferte speciale, variante ale celor de tip last minute, gen "Plăteşti un loc şi merg doi". La început au funcţionat pentru destinaţia Neptun de pe litoralul românesc, aşa cum a scris Gândul recent.

11 afișări
Imaginea articolului Oferta verii: „Plăteşte unul şi zboară doi“. Cum să-ţi iei vacanţă ieftină

Oferta verii: „Plăteşte unul şi zboară doi“. Cum să-ţi iei vacanţă ieftină (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

Ulterior, oferta a fost extinsă şi pentru destinaţiile externe, în special Nei Pori, Thassos şi Creta din Grecia sau Tenerife, cu variantele "Călătoresc două persoane, plăteşte una singură" sau "Pleacă 3 persoane şi plăteşte una singură". Separat de acestea, câteva dintre agenţiile din Bucureşti au pachete speciale de tipul "2 în 1", pentru Rhodos, Kos şi Santorini. Ce presupun ele explică Nicoleta Orzan, reprezentant al unei agenţii de turism.

Citeşte mai multe despre ofertele de vacanţe ieftine pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici