Ofertele last minute: avantaje şi dezavantaje

Sunt români care vânează reducerile de ultim moment care pot apărea la sejururile peste hotare. Preţul poate fi cu 10 până la 40 de procente mai mic decât în momentul afişării ofertei iniţiale, însă clientul nu poate face nicio modificare privind locul de cazare sau celelalte servicii incluse în tarif.

613 afișări
Imaginea articolului Ofertele last minute: avantaje şi dezavantaje

Ofertele last minute: avantaje şi dezavantaje (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Last minute înseamnă, de regulă, oferta făcută cu cel mult 3-4 zile înainte de plecare. Ofertele le face doar agentul de turism pentru locurile pe care nu şi le-a valorificat. Sunt situaţii când tariful poate fi redus şi de hotelier, până la 50%, pe principiul că orice noapte de cazare nevalorificată înseamnă pierdere. Sunt rare ofertele last minute. Ele pot să nu apară niciodată şi astfel putem rata toate proiectele de vacanţă", a declarat pentru Gândul Ondina Dobriban, tourism manager la Paralela 45.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici