OFICIAL. CSID.ro – cel mai citit site din domeniul Sănătate & îngrijire personală în luna septembrie

Site-ul www.csid.ro deţinut de Grupul Gândul a înregistrat în luna septembrie 2021 aproape 8 milioane de afişări, fiind situat pe primul loc la numărul de afişări în categoria de sănătate & îngrijire persoanlă, conform datelor SATI.

299 afișări
Imaginea articolului OFICIAL. CSID.ro – cel mai citit site din domeniul Sănătate & îngrijire personală în luna septembrie

OFICIAL. CSID.ro – cel mai citit site din domeniul Sănătate & îngrijire personală în luna septembrie

„Ce se întâmplă, Doctore?”, cea mai citită revistă online pentru femei din România, a lansat o nouă versiune a site-ului www.csid.ro în luna septembrie a anului trecut. Cititorii beneficiază de atunci de o experienţă nouă, de un design modern, mult mai prietenos, de conţinut relevant şi de o viteză de încărcare a paginii mai mare.

În prim-plan se regăsesc cele mai interesante şi utile articole scrise atât de redactorii „Ce se întâmplă, Doctore?”, cât şi de colaboratorii permanenţi ai revistei, medici experimentaţi care ştiu „să traducă” informaţia medicală pe înţelesul omului obişnuit.

Noul www.csid.ro este adaptat pentru toate dispozitivele (telefon, tabletă, desktop) şi este lider de piaţă în categoria site-urilor de Sănătate şi îngrijire personală din România, potrivit datelor Studiului de Audienţă şi Trafic Internet (SATI).

Echipa redacţională mulţumeşte tuturor cititorilor şi parteneilor săi pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe site-urile şi produsele video din cadrului Trustului Gândul pentru a citi ştirile zilnice: www.csid.ro, emisiunea CSID Live, www.gandul.ro, emisiunile Gandul News de la orele 17.00, respectiv 20.30, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, emisiunea CANCAN News de la ora 21.30, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromâniei.ro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici