Oficialii susţin că Bucureştiul nu se confruntă cu probleme legate de alimentarea cu apă

Capitala nu are probleme în ceea ce priveşte alimentarea cu apă, a transmis joi Administraţia Naţională Apele Române (ANAR).

185 afișări
Imaginea articolului Oficialii susţin că Bucureştiul nu se confruntă cu probleme legate de alimentarea cu apă

Oficialii susţin că Bucureştiul nu se confruntă cu probleme legate de alimentarea cu apă

Potrivit ANAR, Capitala se alimentează din râul Argeş şi Dâmboviţa prin intermediul unui complex de acumulări hidrotehnice şi derivaţii care permit asigurarea fără restricţii a resursei de apă în vederea potabilizării pentru următoarele luni.

La această oră, în lacul Vidraru, din administrarea Hidroelectrica, există un coeficient de umplere de peste 75%.

ANAR a anunţat joi că 274 de localităţi din 18 judeţe sunt alimentate restricţionat din sursa de apă de suprafaţă, iar 384 localităţi din 13 judeţe sunt alimentate restricţionat din foraje şi fântâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
apă,
alimentare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici