Ofiţer de la Serviciul arme al Poliţiei Cluj, reţinut pentru trafic de influenţă

Un ofiţer de la Serviciul arme, explozivi al Poliţiei Judeţene Cluj fost reţinut, joi, de DNA Cluj, pentru trafic de influenţă, după ce ar fi cerut 5.000 de euro unei persoane cercetate de Poliţie pentru a interveni la anchetatori astfel încât să se renunţe la acuzaţii, spun surse judiciare.

234 afișări
Imaginea articolului Ofiţer de la Serviciul arme al Poliţiei Cluj, reţinut pentru trafic de influenţă

Ofiţer de la Serviciul arme al Poliţiei Cluj, reţinut pentru trafic de influenţă (Imagine: Claudiu Irimie/Mediafax Foto)

Conform unor surse judiciare, Mihai Curt, ofiţer de la Serviciul arme, explozivi şi substanţe periculoase, a fost audiat, joi, de procurorii DNA Cluj, timp de mai multe ore, fiind cercetat pentru trafic de influenţă.

Potrivit surselor citate, ofiţerul ar fi pretins unei persoane cercetate de Poliţie mai multe sume de bani, totalizând 5.000 de euro, susţinând că va interveni pe lângă poliţişti şi procurori pentru a se renunţa la acuzaţiile împotriva acesteia.

În urma audierilor, procurorii au emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele ofiţerului, urmând ca vineri acesta să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici