Olt: 13 ambulanţieri, puşi sub control judiciar. Ce au furat, în mod repetat, punând în pericol vieţile pacienţilor

13 ambulanţieri din Corabia, judeţul Olt, au fost puşi sub control judiciar, marţi, aceştia fiind cercetaţi pentru delapidare, fals şi uz de fals, după ce şi-ar fi însuşit, în mod repetat, combustibil din cota alocată lunar autospecialelor din dotare, prejudiciind astfel bugetul instituţiei.

10266 afișări
Imaginea articolului Olt: 13 ambulanţieri, puşi sub control judiciar. Ce au furat, în mod repetat, punând în pericol vieţile pacienţilor

Olt: 13 ambulanţieri, sub control judiciar. Ce au furat, în mod repetat

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Olt, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia a pus în mişcare, luni, acţiunea penală faţă de un număr de 15 inculpaţi, ambulanţieri în cadrul Serviciului de Ambulanţă Corabia, pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals şi uz de fals.

Sursa citată a transmis că marţi magistraţii au luat măsura controlului judiciar faţă de 13 dintre ambulanţieri, acestora fiindu-le interzisă şi exercitarea profesiei pe o perioadă de 60 de zile.

În luna august, poliţiştii din judeţul Olt au făcut 17 percheziţii la sediul Ambulanţei şi la locuinţele mai multor persoane bănuite că, în perioada 2015-2018, şi-ar fi însuşit, în mod repetat, combustibil din cota alocată lunar autospecialelor din dotare, prejudiciind astfel bugetul instituţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici