Olt: 200.000 euro găsiţi la unul din imobilele verificate. Percheziţiile se extind şi la Bucureşti

Anchetatorii au găsit, în timpul percheziţiilor în peste 13 locaţii din Drăgăneşti-Olt şi Slatina, la unul dintre imobilele unuia dintre fraţii lui Bercea Mondial, 200.000 de euro, procurorii Parchetului Tribunalului Olt extinzând cercetările şi la locuinţele din Bucureşti ale lui Sandu Anghel.

52 afișări
Imaginea articolului Olt: 200.000 euro găsiţi la unul din imobilele verificate. Percheziţiile se extind şi la Bucureşti

Olt: 200.000 euro găsiţi la unul din imobilele verificate. Percheziţiile se extind şi la Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anchetatorii au decis să deschidă casele cu bani din locuinţele rudelor lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, după ce la un imobil din Slatina aparţinând unuia dintre fraţii lui Bercea a fost găsită suma de 200.000 euro.

Potrivit oamenilor legii, rudele lui Bercea Mondial refuză să deschidă casele cu bani.

În timpul percheziţiilor, Felix Anghel, tatăl lui Ionuţ Anghel, zis Mercedes, a fugit de acasă, potrivit procurorului de la Parchetul Tribunalului Olt Eugen Iacobescu, în prezent oamenii legii încercând să îl găsească.

La ora transmiterii acestei ştiri, percheziţiile la locuinţe aparţinând lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, şi fraţilor săi sunt în desfăşurare.

Procurorul Eugen Iacobescu de la Parchetul Tribunalului Olt a declarat, joi, pentru că s-a decis şi percheziţionare a două case pe care Sandu Anghel le are în Bucureşti.

Peste 200 de poliţişti şi jandarmi din judeţul Olt au descins, joi dimineaţă, în mai multe locuinţe aparţinând lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, şi fraţilor săi, cercetările făcându-se pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici