Olt: Tânăr de 24 de ani, fost sportiv de performanţă, omorât de un alt tânăr în timpul unui conflict

Un tânăr de 24 de ani, fost sportiv de performanţă, a fost omorât de un alt tânăr, în urma unui conflict spontan, care a avut loc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe terasa unui bar din Slatina, fostul sportiv fiind înjunghiat cu un cuţit în piept.

1202 afișări
Imaginea articolului Olt: Tânăr de 24 de ani, fost sportiv de performanţă, omorât de un alt tânăr în timpul unui conflict

Olt: Tânăr de 24 de ani, fost sportiv de performanţă, omorât de un alt tânăr în timpul unui conflict

Victima, înjunghiată cu un cuţit în zona pieptului, a murit în pofida manevrelor de resuscitare ale medicilor sosiţi la faţa locului. Incindetul a avut loc vineri noaptea, pe terasa unui bar din Slatina, judeţul Olt, după ce Cristian Gălbenuşe, în vârstă de 24 de ani, fost sportiv de performanţă, venit la o terasă din municipiu împreună cu soţia sa şi un alt cuplu, a intrat în conflict cu un grup de tineri aflaţi la altă masă.

Fostul sportiv s-a luat la bătaie cu un tânăr de 25 de ani, iar acesta din urmă a scos un cuţit cu care l-a lovit pe Cristian în zona pieptului. Băiatul a căzut la pământ, sub ochii soţiei şi ai prietenilor, care au sunat la 112.

"Pe fondul unui conflict spontan, un tânăr de 24 de ani din Slatina a fost omorât, cauza fiind preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, care fac acum cercetări pentru infracţiunea de omor”, a declarat Claudia Radu, purtător de cuvânt IPJ Olt.

Echipajele de ambulanţă deplasate la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa băiatului,care a decedat. Şi agresorul a ajuns la spital, cu multiple traumatisme, în urma bătăii în care a fost implicat.

În momentul de faţă, pacientul se află înternat în clinica de terapie intensivă a spitalului de neurochirurgie, este conştient, stabil hemodinamic şi respirator, dar necesită supraveghere şi tratament. La spitalul din Slatina, i s-a stabilit ca diagnostic un traumatism cranio-cerebral acut mediu, fractură cu înfundare la nivel parietal stânga, un traumatism acut facial, prin agresiune fizică”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

M-au sunat că l-au omorât pe Cristi. M-am dus acolo, medicii îl resuscitau, dar era deja mort, îi înjunghiaseră în inimă. Ei merseseră în bar, căutau demult timp scandal, au venit înarmaţi, pentru că unu la unu, fără arme, nu aveau ce să îi facă, dar au vrut să pună jos capul unui băiat tare, că fiul meu este sportiv, şi asta au şi făcut, dar nu au făcut-o cu bărbăţie, au făcut o moarte mişelească”, a declarat Vasile Gălbenuşe, tatăl tânărului ucis. Dacă va fi găsit vinovat, agresorul riscă până la 20 de ani de închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici