Om de afaceri din Arad, despre fiica lui Gheorghe Dincă: Le-a propus unor italieni să le aducă fete

Un om de afaceri din Arad, care o cunoaşte pe fiica lui Gheorghe Dincă, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că aceasta le-ar fi propus unor italieni să le ducă fete pe un domeniu de vânătoare. Acesta spune că unii investitori italieni sunt dispuşi să dea declaraţii în acest sens.

14156 afișări
Imaginea articolului Om de afaceri din Arad, despre fiica lui Gheorghe Dincă: Le-a propus unor italieni să le aducă fete

Om de afaceri din Arad, despre fiica lui Gheorghe Dincă: Le-a propus unor italieni să le aducă fete

Nicolae Cilan, un om de afaceri din Arad care se ocupă cu comercializarea de cafea şi aparate de cafea, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că o cunoaşte pe fiica lui Gheorghe Dincă de la sfârşitul anului 2015. Asta după ce Daniela Dincă a avut o relaţie cu un fost partener de afaceri italian de-al său, Giorgio Albiero, care a murit în luna februarie a acestui an.

„Ea locuieşte în Arad în acest moment. Eu am cunoscut-o în Italia, unde locuia domnul Albiero, fiind fata care avea grijă de sora lui, care era bătrână. Domnul Albiero m-a rugat să-i găsesc un avocat pentru că avea o problemă la Timişoara, un dosar penal pentru furt, lucra la o farmacie veterinară de unde a furat o sumă de bani. I-am găsit avocatul respectiv, s-a plătit prejudiciul din dosarul respectiv, patronul respectiv şi-a retras plângerea", a afirmat Nicolae Cilan.

De asemenea, omul de afaceri susţine că fiica lui Gheorghe Dincă a fost măritată la un moment dat şi a divorţat. Astfel, în prezent, în acte, Daniela nu mai foloseşte numele Dincă, ci Bălan, al fostului soţ.

„Culmea, ea şi-a păstrat numele de Bălan, nu de Dincă, nu ştiu de ce, nu ştiu ce motive o fi avut, probabil cunoştea foarte bine trecutul tatălui. Ea se numeşte Bălan Daniela Florentina, nu Dincă, dar tot fiica lui rămâne, chiar dacă se numeşte Bălan", a precizat Nicolae Cilan.

Omul de afaceri din Arad a mai afirmat că îl cunoaştea pe investitorul italian cu care fiica lui Gheorghe Dincă a avut o relaţie de mai mulţi ani, căruia el îi cumpăra terenuri în România.

„Eu o cunosc de la sfârşitul anului 2015, începutul anului 2016. Eu deja făceam afaceri cu el când l-a cunoscut Daniela Dincă, eu achiziţionam pentru el terenuri agricole în România", a declarat Nicolae Cilan.

Bărbatul a spus că Daniela Dincă a ajuns administrator al unui domeniu de vânătoare, deţinut de iubitul italianul Giorgio Albiero, postură din care se ocupa să le ofere tot „ce au nevoie” investitorilor străini care veneau în România.

„Unor cetăţeni italieni le-a propus să le aducă fete pe domeniul de vânătoare, se duceau fete la anumite persoane, care veneau cu acte sau nu. Nu ştiu dacă erau minore sau majore, că nu le-am cunoscut. Tuturor investitorilor care vin în România le place şi să se distreze. Ştiu că ea se ocupa de tot ce aveau nevoie respectivii. Mai ştiu că la hala din Ineu se duceau fete pentru ei, pentru angajaţii lor de către fratele Danielei, şi din zonă, şi din afara zonei. Sau în Dealul Viilor, unde ei mai au o proprietate, acolo ei aduceau fete şi se distrau. Asta mi-au spus asociaţii mei. Sunt investitori italieni dispuşi să dea declaraţii în acest sens", a declarat Nicolae Cilan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici