Omul de afaceri Constantin Spak, găsit mort în incinta fermei sale. Bărbatul s-a înjunghiat de trei ori în inimă

Un om de afaceri din judeţul Olt a fost găsit mort, sâmbătă, în incinta fermei sale din comuna Valea Mare, din primele cercetări ale poliţiştilor reieşind că bărbatul s-ar fi înjunghiat de trei ori cu un cuţit în inimă.

237 afișări
Imaginea articolului Omul de afaceri Constantin Spak, găsit mort în incinta fermei sale. Bărbatul s-a înjunghiat de trei ori în inimă

Omul de afaceri Constantin Spak, găsit mort în incinta fermei sale după ce s-a înjunghiat de trei ori în inimă (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit comisarului-şef Elena Tincă din cadrul Inspectoratului de Poliţie a Judeţului (IPJ) Olt, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17.00, o femeie a anunţat la numărul unic de urgenţă 112 că în incinta unei ferme din comuna Valea Mare se află cadavrul unui bărbat.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că persoana decedată era chiar proprietarul fermei, Constantin Spak de 60 de ani.

"Din primele cercetări, echipa operativă a Poliţiei Slatina a constatat că victima şi-a aplicat trei lovituri de cuţit în inimă. Nu sunt suspiciuni cu privire la decesul persoanei", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX comisar-şef Elena Tincă.

Prietenii bărbatului susţin că acesta suferise în urmă cu puţin timp o operaţie de transplant de ficat.

"Ultima dată l-am văzut miercuri. Am fost pe la el pentru că mi s-a părut abătut. Suferise într-adevăr o operaţie de transplant, dar nu cred că acesta este motivul. Am auzit şi eu că lumea de aici susţine că ar fi avut probleme cu banii, că ar fi pierdut nişte bani", a spus unul dintre prietenii lui Constantin Spak.

Cadavrul omului de afaceri va fi depus la morgă pentru necropsie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici