OMV Petrom nu mai publică informaţii privind preţurile de referinţă la carburanţi

OMV Petrom (SNP), principalul producător de petrol din România, a renunţat în această săptămână la publicarea informaţiilor privind modificarea preţurilor de referinţă la carburanţi.

548 afișări
Imaginea articolului OMV Petrom nu mai publică informaţii privind preţurile de referinţă la carburanţi

OMV Petrom nu mai publică informaţii privind preţurile de referinţă la carburanţi (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

OMV Petrom (SNP), principalul producător de petrol din România, a renunţat în această săptămână la publicarea informaţiilor privind modificarea preţurilor de referinţă la carburanţi.

Compania prezenta informaţiile pe pagina sa de Internet.

În schimb, OMV Petrom a introdus preţurile la pompă penttru fiecare benzinărie a companiei.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii companiei nu au dorit să prezinte motivele pentru care s-a renunţat la publicarea preţurilor de referinţă.

"Pentru a oferi clienţilor Petrom o mai mare transparenţă a preţurilor şi usurinţă în utilizare, compania a introdus o aplicaţie dedicată care afişează preţurile carburanţilor în staţiile de distribuţie Petrom.
Pe lângă preţul carburanţilor, aplicaţia oferă informaţii despre întreaga gamă de produse şi servicii disponibile în staţiile de distribuţie Petrom", arată compania, într-o declaraţie de presă.

Preţurile din benzinăriile OMV Petrom pot varia cu maximum +/-5% faţă de cele de referinţă, în funcţie de zona geografică sau de amplasamentul staţiilor.

Pe lângă OMV Petrom, Rompetrol şi Lukoil România sunt singurele companii petroliere de pe piaţă care oferă informaţii legate de preţurile la pompă.

Compania OMV Petrom este controlată de grupul austriac de petrol şi gaze OMV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici