Opera din New York a lansat un serviciu de streaming gratuit

  • Opera este cea mai mare organizaţie de muzică clasică din America,
  • În 1880, Otto Hermann Kahn a fondat Metropolitan Opera
  • Veniturile Operei se ridică la peste 360 de milioane de dolari
184 afișări
Imaginea articolului Opera din New York a lansat un serviciu de streaming gratuit

(B) STIRILE OPERĂ LA TINE ACASĂ

Îţi era dor de operă? Metropolitan Opera din New York vine cu un serviciu de streaming gratuit numit Nightly Met Opera. Din această seară poţi vedea Olandezul Zburător, opera compusă de Richard Wagner şi pusă în scenă de regizorul François Girard. Îţi arăt puţin din ce poţi vedea.

Când toţi morţii au reînviat. Apoi, în sfârşit, voi găsi odihnă în gol. Când toţi morţii au reînviat”.

Spectacolul ar fi trebuit să se lanseze anul trecut, dar pandemia nu a ţinut prea mult cu arta. Acum bas-baritonul Evgeny Nikitin joacă rolul principal al capodoperei. Asta nu e tot, distribuţia o include şi pe soprana Anja Kampe, dar şi pe tenorul Sergey Skorokhodov şi basul Franz-Josef Selig. Vizionare plăcută!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici