Operaţiune contra cronometru: Două persoane, salvate după ce au rămas blocate pe un drum forestier | FOTO

Două persoane care au rămas, joi, blocate cu maşina pe un drum forestier din Prahova au fost salvate de jandarmi. Cei doi, soţ şi soţie, s-au rătăcit, iar maşina s-a împotmolit în noroi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

103 afișări
Imaginea articolului Operaţiune contra cronometru: Două persoane, salvate după ce au rămas blocate pe un drum forestier | FOTO

Operaţiune contracronometru: Două persoane, salvare după ce au rămas blocate pe un drum forestier | FOTO

Potrivit IJJ Prahova, un echipaj de jandarmi s-a deplasat în zona împădurită cuprinsă între localităţile Buştenari şi Vâlcăneşti, pentru a ajuta două persoane blocate cu o autoutilitară pe un drum forestier. Cei doi, soţ şi soţie, s-au rătăcit şi au rămas blocaţi cu maşina în noroi.

„Cele două persoane, soţ şi soţie, se deplasau din localitatea Telega în localitatea Vâlcăneşti pentru a participa la un eveniment privat. Conducătorul auto a urmat indicaţiile GPS, urmând mai multe drumuri forestiere, în cele din urmă rămânând suspendat cu autoutilitara într-o zonă mlăştinoasă, fără să cunoască unde se află şi fără să ştie să utilizeze telefonul mobil pentru a comunica echipajului de jandarmi locaţia”, au transmis reprezentanţii IJJ Prahova.

Echipajul de jandarmi a ţinut permanent legătura cu cele două persoane prin intermediul telefonului mobil, reuşind în cele din urmă localizarea persoanelor blocate.

După trei ore, cei doi soţi au fost salvaţi.

Taguri:
jandarmi,
noroi,
salvate

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici