Operaţiune cu final tragic: Copilul de 4 ani luat de ape în Bistriţa a fost găsit mort

Băieţelul de 4 ani din comuna Livezile, judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost găsit mort, miercuri dimineaţa, după mai bine de 20 de ore de când a căzut în apă, pe malul râului Bistriţa Ardeleană, la aproximativ patru kilometri distanţă de locul în care a dispărut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

928 afișări
Imaginea articolului Operaţiune cu final tragic: Copilul de 4 ani luat de ape în Bistriţa a fost găsit mort

Copilul de 4 ani din Bistriţa-Năsăud, căutat 20 de ore după ce a căzut în pârâu, a fost găsit mort

Copilul de patru ani, care a căzut în apă marţi, în timp ce se juca în grădina casei, a fost găsit, inconştient, pe malul râului Bistriţa Ardeleană, miercuri dimineaţa, după 20 de ore de când a fost luat de ape.

Micuţul a fost dus de apă mai bine de patru kilometri şi trupul său a fost descoperit de câţiva localnici care, împreună cu părinţii, au reluat căutările la primele ore ale zilei de miercuri.

Şi echipe mixte ale pompierilor militari şi voluntari din Bistriţa şi Livezile, au reluat căutările copilului dispărut.

Micuţul a fost găsit în apă, în cartierul Unirea din municipiul Bistriţa, inconştient, la aproximativ patru kilometri de la locul în care căzuse, părinţii şi localnicii solicitând ajutorul ambulanţei.

„Am fost solicitaţi să intervenim la o solicitare în cartierul Unirea, unde un copil a fost găsit inconştient. La faţa locului a intervenit o autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, cu medic. Din păcate, echipajul medical a fost nevoit să constate decesul copilului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici