Operaţiune de amploare. Poliţiştii au reţinut 563 de permise de conducere în ultimele 24 de ore

Poliţiştii au intervenit la peste 2.000 de evenimente şi au aplicat peste 8.000 desancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 3.000.000 de lei. De asemenea, pentru neregulile constatate în trafic, au reţinut 563 depermise de conducere.

1802 afișări
Imaginea articolului Operaţiune de amploare. Poliţiştii au reţinut 563 de permise de conducere în ultimele 24 de ore

Operaţiune de amploare. Poliţiştii au reţinut 563 de permise de conducere în 24 de ore

”Poliţiştii au intervenit la peste 2.000 de evenimente şi au aplicat peste 8.000 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 3.000.000 de lei. De asemenea, au constatat 737 de infracţiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic, au reţinut 563 de permise de conducere. La data de 31 ianuarie a.c., peste 10.400 de poliţişti au acţionat, la nivel naţional, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice”, potrivit unui comunicat al Poliţiei.

Conform sursei citate, au fost organizate 186 de acţiuni punctuale şi s-a intervenit la 2.262 de evenimente, 1.777 fiind sesizate prin 112.

”În urma activităţilor desfăşurate, au fost constatate 737 de infracţiuni, 128 de persoane fiind depistate în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate 14 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 46 de măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 8.090 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 3.000.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de peste 84.600 de lei. În trafic, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, astfel, au constatat 95 de infracţiuni la regimul rutier, au fost reţinute 563 de permise de conducere şi au fost retrase 154 de certificate de înmatriculare.
Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice”, se mai arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici