Operaţiune de salvare în Masivul Ceahlău. Salvamontiştii din Neamţ au intervenit pentru a recupera o turistă rătăcită

Salvamontiştii din Neamţ intervin sâmbătă seara în Masivul Ceahlău pentru salvarea unei turiste care se află într-o stare avansată de epuizare.

2397 afișări
Imaginea articolului Operaţiune de salvare în Masivul Ceahlău. Salvamontiştii din Neamţ au intervenit pentru a recupera o turistă rătăcită

Sursa foto: Facebook / Salvamont Romania-Dispeceratul National Salvamont

Salvamontiştii din Neamt intervin sâmbătă seara în zona Piatra cu Apa - Curmătura Lutu Roşu, din Masivul Ceahlău, pentru acordarea primului ajutor şi transportul unei turiste aflate în stare avansată de epuizare.

Persoana care a solicitat ajutorul prin intermediul 112 face parte dintr-un grup din Bistriţa-Năsăud.

Acţiunea salvamontiştilor este în derulare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici