Operaţiune de salvare la Arad: Persoană surprinsă de un mal de pământ într-un canal adânc de 4 metri | FOTO

Pompierii din Arad intervin, luni seara, pentru salvarea unei persoane surprinse de un mal de pământ în comuna Gurahonţ, într-un canal care are 4 metri adâncime şi 60 de centimetri lăţime. Potrivit primelor informaţii, victima este conştientă.

599 afișări
Imaginea articolului Operaţiune de salvare la Arad: Persoană surprinsă de un mal de pământ într-un canal adânc de 4 metri | FOTO

Operaţiune de salvare contracronometru la Arad: Persoană surprinsă de un mal de pământ într-un canal adânc de 4 metri

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO

Potrivit reprezentanţilor ISU Arad, o persoană a fost surprinsă de un mal de pământ în comuna Gurahonţ, într-un canal de aproximativ 4 metri adâncime şi 60 de centimetri lăţime.

La faţa locului au fost trimise mai mai multe autospeciale ale ISU Arad.

Pompierii au reuşit repede să-i descopere victimei capul şi să-i pună o mască de oxigen. Potrivit informaţiilor de la faţa locului, victima este conştientă.

Pompierii au început apoi să scoată victima din pământ, dar când au ajuns la nivelul coapselor un alt mal de pământ s-a prăbuşit.

La ora transmiterii ştirii, intervenţia este în derulare, iar victima este îngropată până la brâu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici