Oprescu: Îmi doresc să fiţi mândri de oraşul vostru. Vă promit încă o dată că nu o să vă dezamăgesc

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, după anunţarea exit-poll-urilor, că îşi doreşte ca bucureştenii să fie mândri de oraşul lor şi că le promite că nu îi va dezamăgi, spunându-le că este în primul rând victoria lor.

711 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Îmi doresc să fiţi mândri de oraşul vostru. Vă promit încă o dată că nu o să vă dezamăgesc

Oprescu: Îmi doresc să fiţi mândri de oraşul vostru. Vă promit încă o dată că nu o să vă dezamăgesc

"Am demonstrat că se poate", a spus Oprescu la începutul discursului ţinut la sediul său de campanie, imediat după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor.

El a apreciat că rezultatele reprezintă "un semnald e unitate".

Oprescu a mai spus că este mândru de încrederea pe care i-au acordat-o bucureştenii. El a promis că va continua toate proiectele începute şi că va realiza noi proiecte pentru dezvoltarea Bucureştiului.

"Vă promit încă o dată că nu o să vă dezamăgesc", a mai spus Sorin Oprescu.

"Sunt mândru de încrederea pe care bucureştenii mi-o acordă, voi continua toate proiectele începute, voi iniţia multe altele noi", a spus Oprescu.

El le-a promis votanţilor săi că nu-i va dezamăgi şi şi-a luat angajamentul că va fi un primar pentru toţi bucureştenii, nu doar pentru cei care l-au votat.

Oprescu a spus că este necesar în acest moment să se accelereze schimbarea şi a spus că are în favoarea sa 5 argumente: voinţa bucureştenilor, dată de votul a peste 60% din aceştia; o majoritate stabilă în CGMB; un guvern care s-a angajat să-l susţină; echipa sa şi ambiţia sa personală de a face din Bucureşti o mare capitală europeană.

"E o onoare pentru mine să fiu primarul bucureştenilor. Vă garantez că voi rămâne independent, dependent doar de voi, de bucureştenii mei", a spus Oprescu.

El a ţinut să mulţumească echipei sale şi a spus că nu a participat la dezbaterile din campanie deoarece a avut un proiect pe care l-a publicat şi pe care "nu l-au citit decât cei care s-au inspirat din el".

"În rest să discut de gratuităţi care nu se pot da, de lucruri care nu se pot face peste noapte? Nu, eu discut despre lucruri care se pot face", a mai spus Oprescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici