Oprescu: Lucrările la Maternitatea Giuleşti au început, sper să fie gata în aproape o lună

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni, în urma unei scurte vizite la Maternitatea Giuleşti, că reparaţiile la Secţia de Terapie Intensivă au început şi că speră ca lucrările de refacere a salonului să fie gata în aproximativ o lună.

28 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Lucrările la Maternitatea Giuleşti au început, sper să fie gata în aproape o lună

Oprescu: Lucrările la Maternitatea Giuleşti au început, sper să fie gata în aproape o lună (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Oprescu a spus, la ieşirea din Maternitatea Giuleşti, că lucrările efective de renovare vor dura aproximativ două săptămâni şi jumătate şi că el speră ca în aproximativ o lună Secţia de Terapie Intensivă să poată fi repusă în folosinţă.

Întrebat în legătură cu suspendarea conducerii de la Maternitatea Giuleşti, Sorin Oprescu a arătat că directorul, directorul medical, directorul tehnic şi directorul administrativ, precum şi alte cadre cu funcţii de conducere au fost suspendaţi cu hârtie semnată de el.

De asemenea, întrebat dacă lucrări de renovare şi reparare se efectuează şi la alte maternităţi din Capitală, Sorin Oprescu a arătat că este vorba de mai multe unităţi medicale care se află în reparaţii "în cadrul programului obişnuit de reparaţii care a demarat de câteva luni de zile". El a mai spus că sunt bani pentru lucrările de renovare din spitale, precizând că este vorba de o sumă de aproximativ 38 de milioane de euro.

Luni dimineaţă, aproximativ 20 de muncitori decopertau pereţii salonului, afectaţi de funingine, până la zidărie. Şeful echipei de muncitori a declarat, pentru MEDIAFAX, că lucrările de renovare ar putea fi finalizate într-o lună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici