Oprescu: Voi termina proiectele începute şi le prezint bucureştenilor pentru al doilea mandat

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, miercuri, că va finaliza proiectele începute, chiar dacă bugetul municipalităţii a fost diminuat şi că se va prezenta în faţa bucureştenilor, pentru un al doilea mandat, cu aceste realizări.

24 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Voi termina proiectele începute şi le prezint bucureştenilor pentru al doilea mandat

Oprescu: Voi termina proiectele începute şi le prezint bucureştenilor pentru al doilea mandat (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Eu mă voi prezenta în faţa bucureştenilor cu realizările mele. După anunţurile făcute de USL au început şi şuturile. Tot ceea ce m-am hotărât să fac voi face, iar lucrările anunţate le voi termina", a spus Sorin Oprescu, într-o conferinţă de presă.

El a susţinut că la alegerile pentru un nou mandat va putea arăta că a dus la bun sfârşit proiectele anunţate.

Copreşedintele Uniunii Social Liberale, Crin Antonescu, a declarat, în 28 februarie, că PSD şi PNL au căzut de acord că ar putea susţine şi un independent la Primăria Capitalei, dar nu au convenit încă numele candidatului.

"Am convenit, aşa cum şi protocolul o spune explicit, că putem susţine la o adică şi un independent şi că, în orice caz, vom avea un candidat comun la Primăria Capitalei. Dar nu am nicio discuţie şi cu atât mai puţin o decizie legată de Sorin Oprescu sau de altcineva. E un subiect care este deschis", a declarat el.

Anterior, edilul şef Sorin Oprescu şi-a anunţat intenţia de a candida în 2012 pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, el declarând că are o serie de lucrări pentru care vrea să se lupte şi că nu şi-a pus problema cine sunt contracandidaţii săi.

În ceea priveşte posibilii săi contracandidaţi, Sorin Oprescu spunea că nu şi-a pus problema cine sunt aceştia şi că nu are emoţii.

"Nici nu mi-am pus problema cine sunt contracandidaţii. Sunt multe discuţii. Gata, au spus «chirurgul nu o să se înţeleagă cu Consiliul», se înţelege, «profesorul nu o să aibă sprijin politic», uite că am mai mult decât atunci când eram într-un partid politic. De obicei, dacă vor fi actorii de care vorbiţi (Marian Vanghelie, Elena Udrea, n.red.) va fi o piesă de teatru care va fi benefică. De ce să am emoţii?", declara Sorin Oprescu.

El adăuga că şi-ar dori puteri mai mari ca primar şi că un referendum pe tema primăriilor de sector va fi organizat în două-trei luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici