Vaccinare în Capitală: Opt centre de vaccinare au program prelungit şi unul non-stop, în weekend

Opt centre şi-au prelungit programul de vaccinare, iar unul va avea program prelungit, în weekend, în Capitală, anunţă ROVaccinare.

766 afișări
Imaginea articolului Vaccinare în Capitală: Opt centre de vaccinare au program prelungit şi unul non-stop, în weekend

ROVaccinare: Opt centre de vaccinare au program prelungit şi unul non-stop, în Capitală

În Sectorul 1 este centrul Romexpo, cu program între orele 08.00 - 24.00. Centrul este pe B-dul Mărăşti, 65-67. Aici se administrează vaccin: Moderna, Pfizer şi Johnson&Johnson.

În Sectorul 2 funcţionează două centre: Centrul CORA Pantelimon, de pe Şoseaua Vergului, 20, unde se foloseşte vaccin Pfizer şi Johnson&Johnson, şi centrul Circul Metropolitian, de pe Aleea Circului,15, unde se poate alege între Pfizer şi Johnson&Johnson. Programul la centrul de la CORA este 08.00-24.00, iar la Circul Metropolitan, 08.00-22.00.

în Sectorul 3: funcţionează trei centre, din care unul are program non-stop. Astfel, la Centrul Park Lake, de pe str. Liviu Rebreanu 4, se foloseşte vaccin Pfizer. Centrul are program: 08.00-20.00. Alt centru este cel de la Mall Vitan:, de pe Calea Vitan, 55-59, care foloseşte vaccin Pfizer. Centrul are program 08.00-20.00. La Centrul de vaccinare Nerva Traian programul este non-stop de luni până duminică. Centrul funcţionează pe Nerva Traian, 1. Aici se foloseşte Vaccin Pfizer.

În Sectorul 4 este centrul de la Palatul Copiilor, de pe: B-dul Tineretului, 53. Aici se foloseşte vaccin Pfizer, Moderna şi Johnson&Johnson. Programul este între 08.00 şi 24.00.

În Sectorul 5 este Centrul Liberty Mall, de pe str. Progresului, 151-171. Aici se foloseşte vaccin Pfizer şi Johnson&Johnson; Programul de funcţionare este 08.00-24.00.

În Sectorul 6 este Centrul Drumul Taberei, de pe Aleea Lunca Cernei, 6A, unde se foloseşte vaccin Pfizer. Programul centrului este între orele 08.00-24.00.

La aceste centre pot participa toate categoriile eligibile (12+) pentru administrarea dozei 1, dozei 2, dozei 3 (suplimentare) şi a dozei de booster.

Procesul de vaccinare pentru persoanele planificate în aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfăşura în regim normal, conform programărilor deja existente

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici