Opt maşini, distruse în urma a trei incendii, în Bucureşti, în mai puţin de o oră. Pompierii cred că focul a fost provocat | GALERIE FOTO

Mai multe maşini parcate au fost avariate, în noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, în urma a trei incendii în Capitală, pompierii suspectând că incendiile au fost provocate, anunţă Poliţia Capitalei.

16183 afișări
Imaginea articolului Opt maşini, distruse în urma a trei incendii, în Bucureşti, în mai puţin de o oră. Pompierii cred că focul a fost provocat | GALERIE FOTO

Opt maşini avariate în urma a trei incendii în Bucureşti. Pompierii cred că focul a fost provocat

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că în noaptea de 31martie/1 aprilie, pe raza Sectorului 1 din Capitală au fost sesizate trei incendii, în urma cărora şapte autoturisme parcate au fost avariate în diverse proporţii.

Poliţiştii Secţiilor 2 şi 4 au declanşat verificări.

"Având în vedere concluziile preliminare ale pompierilor care s-au deplasat pentru stingerea incendiilor, care duc spre ipoteza că incendiile au fost provocate, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-au produs evenimentele şi pentru identificarea persoanei/persoanelor care au recurs la o asemenea acţiune", potrivit Poliţiei Capitalei.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ifov, cele trei incendii s-au produs în mai puţin de o oră, fiind afectate în total opt maşini.

Primul incendiu a fost anunţat la 112 în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde pompierii au găsit trei maşini care ardeau, un al patrulea autoturism fiind doar afectat de căldura degajată.

Imediat, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie destul de mare. O a doua maşină parcată pe această stradă era afectată în partea frontală.

Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două maşini care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

Pentru stingerea incendiilor, au acţionat pompierii detaşamentelor Mihai Vodă, Grozăveşti, Expoziţiei şi Băneasa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici