Opt persoane rănite după ce un microbuz plin cu pasageri a intrat într-un copac, la Caransebeş

Opt persoane au fost rănite, miercuri seară, după ce un microbuz plin cu pasageri a intrat într-un copac, pe DN 68, în apropierea localităţii Caransebeş, şapte dintre victime fiind în stare gravă, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru.

23 afișări
Imaginea articolului Opt persoane rănite după ce un microbuz plin cu pasageri a intrat într-un copac, la Caransebeş

Opt persoane rănite după ce un microbuz plin cu pasageri a intrat într-un copac, la Caransebeş (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform sursei citate, şoferul unui microbuz în care se aflau şapte pasageri şi care circula dinspre Oţelu Roşu către Caranşebeş, pe DN 68, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, iar autovehiculul a ieşit de pe şosea şi s-a izbit violent de un copac.

La faţa locului a ajuns şi o echipă de descarcerare întrucât şoferul rămăsese prins între fiarele maşinii. Pentru a-l scoate din microbuz, şoferului i-a fost amputat un picior, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Caraş-Severin.

În urma accidentului toţi cei şapte pasageri din microbuz au fost răniţi şi au fost duşi cu ambulanţele la spitalul din Caranşebeş, şase dintre ei fiind în stare gravă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici