Opt vietnamezi, ascunşi într-o autoutilitară la vama Nădlac II. Poliţiştii de frontieră i-au găsit într-un spaţiu special amenajat printr-un perete dublu

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II-Csanadpalota au descoperit, duminică seara, ascunşi în interiorul unei autoutilitare conduse de un cetăţean leton, opt vietnamezi care încercau să iasă ilegal din România.

493 afișări
Imaginea articolului Opt vietnamezi, ascunşi într-o autoutilitară la vama Nădlac II. Poliţiştii de frontieră i-au găsit într-un spaţiu special amenajat printr-un perete dublu

Opt vietnamezi ascunşi într-o autoutilitară, prinşi de poliţiştii de frontieră din Arad

Potrivit Poliţiei de Frontieră, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II-Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară cetăţeanul leton K.S., în vârstă de 49 de ani, la volanul unei autoutilitare.

Poliţiştii de frontieră au controlat mijlocul de transport şi au descoperit ascunse, în compartimentul marfă al acestuia, într-un spaţiu special amenajat printr-un perete dublu, opt bărbaţi.

Cei în cauză au fost conduşi la sediul instituţiei pentru cercetări, unde, în urma verificărilor preliminare, s-a stabilit că sunt cetăţeni vietnamezi, cu vârste cuprinse între 21 şi 35 de ani, care au intrat legal în România.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de migranţi pentru şoferul ansamblului rutier şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat faţă de cetăţenii străini, la finalizarea cercetărilor urmând a se dispune măsurile legale care se impun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici