ORA la care se joacă meciul Simonei Halep cu Alison Riske, din primul tur al Roland Garros

Organizatorii turneului de Mare Şlem de la Roland Garros au anunţat programul zilei de marţi, când Simona Halep, liderul mondial, Irina Begu şi Ana Bogdan intră în competiţie. Simona va juca ultimul meci de pe arena Philippe Chatrier, cu Alison Riske, după ora 19:00, ora României.

9694 afișări
Imaginea articolului ORA la care se joacă meciul Simonei Halep cu Alison Riske, din primul tur al Roland Garros

ORA la care se joacă meciul Simona Halep şi Alison Riske, din primul tur al Roland Garros

Înaintea acestui meci, de la ora 12:00, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Daria Gavrilova în primul duel de pe terenul cu numărul şase. După ora 13:30 este programat şi meciul dintre Irina Begu şi Anna Schmiedlova, al doilea de pe terenul cu numărul patru. Ana Bogdan va juca şi ea marţi, după ora 16:30, împotriva jucătoarei Marketa Vondrousova din Cehia.

Pe Philippe Chatrier, îninainte partidei Simonei Halep, se vor juca meciurile Nadal - Bolelli, Kristyna Pliskova - Serena Williams şi Chardy - Berdych.

În turul doi s-au calificat deja două românce: Mihaela Buzărnescu şi Alexandra Dulgheru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici