Orban critică planul lui Cercel: Un act iresponsabil. Guvernul nu are intenţia de a menţine în izolare bătrânii

  • Doctorul Streinu Cercel propune separarea bătrânilor de familiile lor pentru o perioadă de trei luni
  • Orban critică planul doctorului Cercel: Un act iresponsabil. Nu face bine societăţii
  • Orban: Guvernul nu ia în calcul o astfel de măsură
504 afișări
Imaginea articolului Orban critică planul lui Cercel: Un act iresponsabil. Guvernul nu are intenţia de a menţine în izolare bătrânii

Orban critică planul lui Cercel: Un act iresponsabil. Guvernul nu are intenţia de a menţine în izolare bătrânii

Ludovic Orban te linişteşte. Bătrânii nu vor fi separaţi de familiile lor. Premierul critică planul doctorului Cercel şi te asigură că Guvernul nu ia în calcul o astfel de măsură.

„Domnul Streinu Cercel vorbeşte în numele în numele său. Nu are nicio legătură cu deciziile la nivelul Guvernului şi critic sever aruncarea în spaţiul public a unor propuneri care nu au fost analizate şi care nu fac parte din deciziile care se iau la nivelul Ministerului Sănătăţii şi la nivelul Guvernului. Nu există nici cea mai mică intenţie privitoare la părinţii şi bunicii noştri, de a îi menţine în izolare o perioadă atât de lungă sau de a asigura un spaţiu de carantină şi ruperea din familii”, a spus Orban la TVR.
 
Premierul a mai spus la TVR că gestul doctorului Cercel este iresponsabil.
 
 
„Transmiterea publică a unei astfel de propuneri nu face bine societăţii, nu face bine nimănui şi consider că este un act iresponsabil, cu atât mai mult un act iresponsabil care vine din partea unui profesor care este considerat un specialist în epidemiologiei. Pare că nu înţelege deloc societatea”, a mai spus Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici