Orban, despre creşterea alocaţiilor. Când se va întâmpla acest lucru

  • Orban a spus că va fi menţinut angajamentul coaliţiei de a realiza dublarea alocaţiilor conform legii.
  • Majorarea de la 1 ianuarie 2022 va fi de 20%, aceasta fiind prima tranşă.
  • Următoarele patru tranşe vor fi anunţate ulterior.
2793 afișări
Imaginea articolului Orban, despre creşterea alocaţiilor. Când se va întâmpla acest lucru

Orban, despre momentul în care vor creşte alocaţiile. Când se va întâmpla acest lucru

Alocaţiile copiilor nu cresc de la 1 iulie, a spus, luni, preşedintele PNL, Ludovic Orban. El a declarat că o primă tranşă, de 20%, va fi la 1 ianuarie 2022.

Orban a spus, luni, că va fi menţinut angajamentul coaliţiei de a realiza dublarea alocaţiilor conform legii.

„Am stabilit să crească alocaţiile. Următoarea creştere va fi de la 1 ianuarie 2022, aşa cum este amendamentul la legea de adoptare a ordonanţei care a trecut de Senat şi care este în dezbaterea Camerei Deputaţilor”, a spus preşedintele PNL.

Întrebat ce se va întâmpla dacă legea care prevede noul calendar va fi atacată la Curtea Constituţională, Orban a spus că s-a discutat această eventualitate.

„Dacă va fi atacată la Curte, Guvernul trebuie să fie pregătit să dea OUG”.

Majorarea de la 1 ianuarie 2022 va fi de 20%, aceasta fiind prima tranşă. Următoarele patru tranşe vor fi anunţate ulterior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici