Orban: În renaşterea României ne bazăm pe un val antreprenorial care vine din zona feminină

Premierul interimar Ludovic Orban a vorbit, miercuri seara, despre faptul că femeile sunt „punctul tare” al României şi a lăudat spiritul antreprenorial al acestora.

273 afișări
Imaginea articolului Orban: În renaşterea României ne bazăm pe un val antreprenorial care vine din zona feminină

Orban: În renaşterea României ne bazăm pe un val antreprenorial care vine din zona feminină

Premierul interirmar Ludovic Orban a spus, miercuri seara, la o gală a femeilor din mediul de afaceri că spiritul antreprenorial are un rol important în renaşterea României.

„E martie, e primăvară. Natura renaşte şi visez frumos ca România să renască, iar în această renaştere nu putem să nu ne bazăm pe un val antreprenorial care-l simt că vine din zona feminină. România întotdeauna a avut un punct tare în femeile pe care le are", a spus Orban.

Premierul a precizat că spiritul antreprenorial trebuie stimulat prin jucării.

„Totul trebuie să înceapă de la jucării... Mamele şi taţii pot să se gândească la acest aspect. Jucăriile trebuie să încurajeze spiritul antreprenorial şi la băieţi şi la fete. Să umblăm cu Lego, că acesta e specific şi femeilor, şi bărbaţilor”, a mai spus Ludovic Orban.

Premierul interimar, alături de preşedintele Klaus Iohannis şi ministrul interimar al Educaţiei, Monica Anisie, le-au vorbit femeilor din mediul de afaceri în cadrul unui eveniment găzduit de Ateneul Român.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici