Video Ordonanţa militară numărul 6. Prima reacţie a primarului Municipiului Suceava, după introducerea carantinei

Primarul Municipiului Suceava, Ion Lungu, a făcut un apel la calm, raţiune şi disciplină după introducerea măsurii intrării în carantină a Municipiului Suceava şi a localităţilor limitrofe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

15672 afișări

Edilul declarat că viaţa sucevenilor se va desfăşura ca şi până acum, fiind în plus instituită limitarea intrărilor şi ieşirilor din oraş.

„Acest lucru înseamnă că sunt verificate intrările şi ieşirile în acest perimetru, nu mai poate intra şi ieşi oricine în acest perimetru, numai în anumite condiţii au acces de a trece dintr-o localitate în alta doar cei care îşi desfăşoară activitatea economică, cei care merg la serviciu, cei care au afaceri, cei care au activităţi în domeniul de siguranţă naţională şi sunt angajaţi în această luptă pentru limitarea coronavirusului.” - a spus Ion Lungu.

El a făcut un apel la calm şi raţiune în condiţiile situaţiei dramatice din Suceava.

„Sigur că este o situaţia destul de dramatică. Totuşi, fac un apel în aceste momente să fim calmi, să fim raţionali. Până la urmă, această măsură este pentru a ne proteja pe noi, vieţile noastre, pentru a limita extinderea acestui virus.” - a spus edilul.

Primarul a mai menţionat că a avut o discuţie cu prim ministrul Ludovic Orban care l-a asigurat că este alături de Suceava, de suceveni şi că va acorda tot sprijinul necesar pentru a trece peste această perioadă dificilă.

„Să ne rugăm la Dumnezeu să ne dea răbdare şi înţelepciune să depăşim acest moment greu din viaţa oraşului nostru”, a mai transmis Lungu.

Municipiul Suceava şi comunele Adâncata, Salcea, Ipoteşti, Bosanci, Moara, Şcheia, Pătrăuţi şi Mitocu Dragomirnei intră în carantină totală, potrivit unei ordonanţe militare adoptate luni seară şi anunţate de ministrul de Interne, Marcel Vela.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici