Ovidiu Lipan Ţăndărică anunţă că nu va cânta la Târgul de Crăciun din Piaţa Victoriei: Este piaţa celor care doresc să se manifeste, nu un loc al muzicii, culturii sau diversiunii

Artistul Ovidiu Lipan Ţăndărică a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că nu va cânta la Târgul de Crăciun din Piaţa Victoriei organizat de Primăria Capitalei, precizând că "Piaţa Victoriei este piaţa celor care doresc să se manifeste, nu un loc al muzicii, culturii sau diversiunii".

529 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Lipan Ţăndărică anunţă că nu va cânta la Târgul de Crăciun din Piaţa Victoriei: Este piaţa celor care doresc să se manifeste, nu un loc al muzicii, culturii sau diversiunii

Ovidiu Lipan Ţăndărică anunţă că nu va cânta la Târgul de Crăciun din Piaţa Victoriei: Este piaţa celor care doresc să se manifeste, nu un loc al muzicii, culturii sau diversiunii

"Eu am cântat în Piaţa Constituţiei şi în Piaţa Universităţii, fiind locurile istorice unde se organizează Târgul de Crăciun. Piaţa Victoriei este piaţa celor care doresc să se manifeste, nu un loc al muzicii, culturii sau diversiunii. În oricare dintre cele două locuri cânt cu drag şi îmi doresc să transmit energia şi vibraţia mea romanilor cu ocazia Centenarului", a scris, pe pagina sa de Facebook, Ovidiu Lipan Ţăndărică.

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, că amplasarea unui Târg de Crăciun în Piaţa Victoriei nu este „cea mai inspirată decizie„, afirmând că şi primarul Gabriela Firea va înţelege acest lucru.

„Târgul de Crăciun, apropo că veni vorba, nu cred că este cea mai inspirată decizie un târg în mijloc. Am aflat astăzi (joi - n.red.) şi eu despre acest lucru. În primul rând, spuneţi-mi cum ajunge omul acolo că nu prea sunt treceri de pietoni. Este complicat. Eu cred că (primarul general, Gabriela Firea-n.r.) îşi va da seama că nu este cea mai inspirată alegere. Mai mult se şi interpretează, am înţeles că se face târg ca să nu mai nu mai vină nu ştiu cine. Nu, dom'le, să vină!”, a declarat premierul Mihai Tudose.

Gabriela Firea a declarat, referitor la faptul că premierul a criticat amplasarea unui Târg de Crăciun în Piaţa Victoriei de către Municipalitate, că nu doreşte să comenteze afirmaţia lui Mihai Tudose, menţionând că vrea să îşi canalizeze „gândul şi energia” către cinstirea eroilor neamului.

„Nu doresc să comentez în niciun fel declaraţia premierului cu privire la organizarea Festivalui de colinde pentru copii şi a unui târg de produse tradiţionale în Piaţa Victoriei. Mâine este 1 Decembrie-Ziua Naţională a României. Intrăm în Anul Centenar. Gândul şi energia mi le canalizez, ca toţi românii, către cinstirea eroilor neamului nostru, identitatea naţională, iubirea de ţara”, a spus primarul Capitalei, Gabriela Firea, într-un răspuns la solicitarea MEDIAFAX.

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) a anunţat că va organiza între 5-17 decembrie, în Piaţa Victoriei, un târg de sărbători, în condiţiile în care legea organizării adunărilor publice nu permite desfăşurarea a două manifestaţii în acelaşi loc. Protestatarii au anunţat că nu pleacă din Piaţa Victoriei şi nu renunţă la manifestaţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici