(P) Cadouri de succes de Crăciun

230 afișări
Imaginea articolului (P) Cadouri de succes de Crăciun

Mai este puţin şi vine Crăciunul şi tu, ca angajator va trebui să te gândeşti la ce fel de cadouri să le faci angajaţilor tăi. Ei bine, îţi sugerăm doar două şi îţi spunem de ce să le oferi. Primul cadou este clasicul coş cadou cu bunătăţi. Poţi achiziţiona astfel de cosuri cadou de la Gift Idea. Aici vei găsi coşuri cadou pentru toate buzunarele şi pentru tot felul de gusturi. De ce să le oferi coşuri cadou?

Aceste coşuri au întotdeauna acele produse pe care oricine şi le doreşte pe masă în preajma Crăciunului. În plus, să ştii că nu numai angajaţii se vor bucura de bunătăţile din coş, ci şi familiile acestora.  Un astfel de cadou va completa o masă şi va fi un gest frumos din partea ta. De asemenea, poţi oferi celor ce au copii şi coşuri cadou speciale pentru cei mici. Acestea conţin ciocolatele lor preferate şi multe alte dulciuri. De la Gift Idea poţi cumpăra, în cantităţi mari, aceste coşuri frumos aranjate şi cu produse de cea mai bună calitate. Dar nu doar angajaţii tăi trebuie mulţumiţi…să ştii că le poţi oferi şi colaboratorilor şi partenerilor de afaceri, precum şi clienţilor asemenea coşuri. Alege din selecţia de cadouri de Craciun pentru parteneri de pe site-ul Gift Idea ceea ce crezi că le va face plăcere. 

Un alt cadou apreciat de angajaţi va fi o zi sau chiar o săptămână liberă, în preajma Crăciunului.  În general, de Crăciun, se oferă zile libere prin lege. Unii angajatori, pe de altă parte, pot oferi angajaţilor liber şi în Ajun, şi poate chiar până după Anul Nou. Desigur, o zi liberă (sau mai mult) va fi mai scumpă decât majoritatea cadourilor tradiţionale de Crăciun. Dar credem că o astfel de investiţie dă roade pe termen lung. O zi liberă poate înlocui, de asemenea, un bonus în numerar tipic pentru multe locuri de muncă. Sau angajatul poate alege singur dacă îşi doreşte recompensa în numerar sau o zi liberă. Iată câteva motive bune pentru a oferi cadou timp liber!

Timpul liber este cea mai valoroasă monedă pentru mulţi. În această perioada totul trebuie să fie gata înainte ca zilele de Crăciun să îşi intre în rol, aşa că sfârşitul anului este o perioadă grea pentru mulţi pe frontul muncii. Trebuie să încheiem munca până la finalul anului şi, pe de altă parte, să ne uităm la ceea ce vom  face anul următor.

În acelaşi timp, trebuie să ne ocupăm şi de anumite lucruri din viaţa privată: există aranjamente de Crăciun, numeroase vizite de făcut pentru a-i vedea pe cei dragi şi aşa mai departe. Totodată, anul acesta, de exemplu, sărbătorile sunt preponderent în weekend, iar în preajma Crăciunului nu toată lumea are posibilitatea să plece la cei dragi.

Desigur, angajatorul nu este responsabil pentru agitaţii săi timpului liber, dar o organizaţie inteligentă înţelege importanţa familiei şi a unui echilibru între muncă şi timpul liber. Prietenia cu angajatul însă poate fi benefică dacă îi iei în considerare familia sau copiii.

Mulţi oameni preţuiesc timpul liber mai mult decât banii sau orice altceva. Adesea înseamnă mai mult timp atât de necesar cu cei dragi sau timp pentru propria persoană. Ce ar putea fi mai bun atunci când viaţa de zi cu zi orientată spre performanţă? Puţină linişte şi pace în aceste zile minunate pot fi fi lucruri de care angajaţii tăi au nevoie.

Angajaţii merită mulţumiri. În special în perioada pandemiei, multe locuri de muncă şi industrii au trăit în incertitudine şi într-o situaţie în continuă schimbare. În ciuda vremurilor dificile, multe firme au obţinut rezultate grozave. Ar putea fi flexibilitatea şi efortul într-o perioadă dificilă să fie răsplătite cu timp liber suplimentar?

Poţi oferi timp liber de Crăciun nu doar pentru a recompensa angajaţii, ci şi pentru ca aceştia să se poată întoarce odihniţi la muncă la începutul noului an. Un angajat care este odihnit şi are o stare de bine este, de asemenea, mai productiv, aşa că timpul liber nu este doar un gest frumos. Oamenii  îţi vor oferi rezultatele, aşa că ar trebui să ai grijă de ei.

În multe companii, petrecerile de Crăciun şi alte tradiţii şi sărbători importante au fost ratate sau nu toată lumea a îndrăznit să participe la evenimente din cauza situaţiei pandemice. Din fericire, timpul liber oferit este, de asemenea, sigur pentru o perioadă încă tulbure.

O zi liberă este un cadou ecologic. O grămadă inutilă de cadouri împovărează natură. Chiar şi banii în plus sunt deseori redirecţionaţi către consumul de produse şi servicii, care este aproape întotdeauna dăunător climei. Timpul liber cu cei dragi sau singur este, de asemenea, o modalitate ecologică de a-ţi răsplăti angajaţii.

Acţiunile autentice construiesc imaginea angajatorului împreună cu experienţa angajatului. Mulţi oameni îşi vor exprima recunoştinţa faţă de angajatori pentru că le-au acordat o zi liberă. Astfel de mărturii autentice şi fapte bune concrete rămân adesea în mintea oamenilor. În multe domenii nu este uşor să atragi oameni competenţi, aşa că o experienţă bună ca şi angajat şi o imagine atractivă a angajatorului sunt cu adevărat esenţiale pentru viitorul organizaţiei.

Recompensarea angajaţilor este o afacere mai mare, deoarece are o semnificaţie simbolică. Acest lucru comunică faptul că angajatorul apreciază contribuţia angajaţilor şi doreşte să le arate acestora cât sunt de importanţi pentru el. Oferirea unui cadou precum un coş cu bunătăţi sau a timpului liber semnalează şi faptul că organizaţiei îi pasă de bunăstarea angajaţilor.

Un coş cu bunătăţi sau o zi suplimentară de concediu este, prin urmare, o modalitate excelentă de a-ţi face personalul fericit şi de a ieşi din mulţime şi în ochii potenţialilor angajaţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici