(P) Cum să asortezi pantofii bărbăteşti în această toamnă? Descoperă 4 idei de outfituri

„Spune-mi ce pantofi porţi, ca să îţi spun cine eşti.” - este o zicală românească pe care o poţi adapta şi în cazul în care este vorba despre purtarea unor pantofi. Pentru că, într-adevăr, designul, culoarea sau orice altă caracteristică a pantofilor pe care îi porţi sunt elemente care arată stilul pe care îl are purtătorul sau preferinţele pe care le are acesta în materie de alegeri vestimentare şi de pantofi, bineînţeles.

830 afișări
Imaginea articolului (P) Cum să asortezi pantofii bărbăteşti în această toamnă? Descoperă 4 idei de outfituri

Ce pantofi bărbăteşti poţi alege în această toamnă şi cum îi poţi asorta? Cu ce îi poţi purta astfel încât look-ul tău să fie la modă, în tendinţe? Iată câteva idei de outfituri care îţi pot oferi originalitatea dorită. 

Bocancii bărbăteşti, un pariu sigur cu moda 

Cu o pereche de bocanci bărbăteşti vei câştiga, cu siguranţă, pariul nu numai cu confortul, ci şi cu moda. Pentru că bocancii sunt acei pantofi bărbăteşti prin excelenţă, pantofii care pot fi purtaţi la fel de bine şi la serviciu, şi în oraş, şi în drumeţie, şi în alte scopuri specifice. 

Pe zăpadă sau polei, atunci când temperaturile nu sunt deloc prietenoase şi când ai vrea să beneficiezi de un confort termic cât mai ridicat, bocancii bărbăteşti reprezintă alegerea sigură pe care o poţi face pentru a beneficia de toate cele necesare. Mai mult decât atât, este important că o pereche de bocanci clasici bărbăteşti, cu un design minimalist - clasicii bocanci negri din piele, cu şireturi, poate fi asortată cu aproape orice articole vestimentare. Poţi alege fie o jachetă, fie un palton, pentru un stil fie casual, fie elegant, iar ţinuta îţi va fi de-a dreptul încântătoare. 

Ghetele din piele întoarsă, pentru ţinute confortabile şi elegante 

Ce ai zice de o pereche de pantofi eleganţi pe care să îi porţi şi în anotimpul rece cu o pereche de blugi uşor eleganţi pentru un look casual chic? Pare imposibil? Acest model de ghete chiar există şi sunt reprezentate de ghetele din piele întoarsă - de preferat cele maro închis pe care le poţi asorta la mai multe outfituri clasice, dar confortabile. În cazul în care vrei să surprinzi privirile celor din jur, poţi alege o pereche de ghete bej sau într-o nuanţă de acest fel. Alege orice pereche de ghete îţi este pe plac de pe https://epantofi.ro/c/barbati/cizme-si-altele/ghete , apoi asortează-le cu un costum elegant, cu un palton din lână şi cu o geantă diplomat şi vei fi un bărbat elegant prin excelenţă. 

Cizmele brogue din piele maro, pentru un look deosebit  

Aceste cizme reprezintă o alegere clasică prin excelenţă, mai ales dacă este vorba despre încălţămintea elegantă pe care o poţi alege în orice circumstanţe. Cizmele brogue din piele maro au un scop sigur: acela de a fi purtate alături de un costum elegant pentru un look deosebit. 

Acest model de cizme îţi poate deveni aliat atunci când doreşti un aliat fidel în lupta cu moda şi dacă doreşti un aspect estetic deosebit, fără a renunţa însă la confortul şi la lejeritatea pe care acestea le oferă. 

Chelsea negre, o alegere perfectă pentru cei mai eleganţi bărbaţi 

Şi aceşti pantofi se numără printre modelele clasice de pantofi pe care orice bărbat trebuie să îi aibă în garderobă. Rezistenţi, dar mai ales cu un aspect estetic deosebit prin eleganţa pe care o oferă ţinutelor, aceşti pantofi oferă cu uşurinţă un stil rafinat, şic oricărui purtător. 

Dacă alegerea ta finală se îndreaptă spre acest model de pantofi, nu uita că cea mai bună pereche o fac aceştia cu hainele elegante, cu paltonul şi cravata. 

Modelele de pantofi bărbăteşti din care poţi alege toamna aceasta sunt numeroase, iar dacă alegi de pe https://epantofi.ro/c/epantofi/marca:puma, vei beneficia de încă un lucru sigur: garanţia calităţii, a bunului gust şi a aspectului estetic deosebit - toate acestea pentru outfituri moderne de toamnă şi în acest an. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici