Pachetele de Revelion pe Valea Prahovei costă între 700 şi 8.300 de lei. Surprizele pregătite de organizatori turiştilor

Hotelurile şi pensiunile de pe Valea Prahovei sunt şi în acest an căutate de Revelion. Pachetele costă între 700 şi 8.300 de lei, dar se pot închiria şi pensiuni la 10.000 de lei. Printre surprizele pregătite turiştilor se numără balurile mascate şi concertele.

554 afișări
Imaginea articolului Pachetele de Revelion pe Valea Prahovei costă între 700 şi 8.300 de lei. Surprizele pregătite de organizatori turiştilor

Pachetele de Revelion pe Valea Prahovei costă între 700 şi 8.300 de lei. Surprizele pregătite de organizatori turiştilor

Hotelierii din staţiunile de pe Valea Prahovei au pregătit, şi anul acesta, oferte pentru toate buzunarele astfel încât locurile de cazare să nu rămână neocupate.

Fie că sunt mai cu dare de mână sau nu, turiştii vor ca noaptea dintre ani să o petreacă departe de casă. Iar pachetele pregătite pentru Revelion aproape că s-au epuizat.

Un hotel de patru stele din Sinaia a pregătit un sejur de trei nopţi, pentru perioada 29 decembrie - 2 ianuarie, la preţul de 1.795 lei de persoană în camera dublă şi 2.135 lei de persoană în cameră junior suite. Sejurul de patru nopţi, la acelaşi hotel, costă de la 2.035 de lei de persoană la 2.395 de lei de persoană. Turiştii sunt întâmpinaţi, la sosire, cu şampanie şi pişcoturi.

În aceste tarife sunt incluse cazarea cu mic dejun bufet, cină fără băuturi, cina festivă de Revelion, brunch şi carnaval. În fiecare seară va fi program cu muzică live, iar pentru noaptea de Anul Nou este pregătit un foc de artificii. În plus, turiştii vor avea şi „surprize din partea casei”.

Hotelul oferă acces la Internet, parcare gratuită cu supraveghere video, billiard şi tenis de masă.

 

Revelionul este mai ieftin la unităţile de cazare cu mai puţine stele

De exemplu, un hotel de 2 stele, situat în centrul staţiunii Sinaia, propune un sejur special dedicat Anului Nou. Aici, pachetul de patru nopţi de cazare cu mic dejun, cină festivă şi program artistic porneşte de la 1.390 de lei, pentru două persoane. Va fi cină festivă şi program artistic, iar turiştii au acces la parcare, piscină şi sală de fitness.

 

O variantă mai ieftină pentru petrecerea Revelionului la munte este pensiunea

O astfel de unitate din Buşteni se închiriază integral, unui singur grup, preţul fiind, pentru 4 nopţi, de 4.800 de lei. O altă pensiune, tot din staţiunea aflată la poalele Caraimanului, este de închiriat, de Revelion, la preţul de 10.000 de lei.

La o cabană din Buşteni, pachetul pentru noaptea dintre ani costă 2.120 de lei de persoană pentru 4 nopţi. De Revelion va fi un spectacol şi muzică live cu invitaţi surpriză, jocuri de artificii şi şampanie, iar pe 1 ianuarie administratorii cabanei au pregătit un carnaval, care costă 250 de lei de persoană. Turiştii trebuie să vină costumaţi, iar cel mai original costul va fi premiat.

La un hotel de 3 stele din Buşteni, sejurul de Revelion costă între 1.510 lei şi 1.890 de lei, de persoană, în funcţie de camera aleasă. Pachetul include cazarea pe 4 nopţi, mic dejun, cina festivă de Revelion şi cina festivă în prima zi a anului 2020. Pe toată perioada sejurului clienţii mai beneficiază de parcare şi wi-fi gratuit, iar cinele festive vor fi completate de program artistic.

 

O staţiune de pe Valea Prahovei mai ieftină este Azuga, aflată la limita cu judeţul Braşov. Aici, turiştii pot opta pentru cazarea la pensiuni

Sejurul de Revelion la o astfel de unitate costă 4.140 de lei pentru un grup de şase persoane, 3 nopţi, dar fără masă. Pensiunea se închiriază unui singur grup de şase persoane.

La un hotel de 3 stele din Azuga, sejurul din 30 decembrie costă 1.636 de lei de persoană, pentru 4 nopţi. Pachetul include mic dejun, masa festivă cu preparate cu specific românesc şi internaţional, program artistic şi foc de artificii. Pe 1 ianuarie vor fi brunch şi cină-bufet suedez.

Pentru turiştii cu dare de mână, un hotel de lux din Poiana Braşov a pregătit preţuri de la 6.700 lei la 8.340 lei. Sejurul cuprinde 5 nopţi de cazare, cu demipensiune, seri festive şi concerte. De asemenea, se dau vouchere SPA, iar accesul este gratuit la piscină, saune, jacuzzi, fitness şi hot tub exterior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici