Pacient cu arsuri, transportat cu o aeronava C-27J Spartan a MApN în Austria

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a anunţat că un avion C-27J Spartan al Forţelor Aeriene transportă duminică, în cadrul unei misiuni umanitare, un pacient cu arsuri.

172 afișări
Imaginea articolului Pacient cu arsuri, transportat cu o aeronava C-27J Spartan a MApN în Austria

Pacient cu arsuri, transportat cu o aeronava C-27J Spartan a MApN în Austria

Potrivit unui comunicat al MApN, aeronava C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, efectuează o misiune umanitară pe ruta Otopeni – Iaşi – Graz - Otopeni, pentru transportul, în regim de urgenţă, a unui pacient care a suferit arsuri.

Echipa medicală care monitorizează pacientul pe timpul zborului este formată din specialişti din cadrul SMURD Bucureşti şi ai Ministerului Apărării Naţionale.

Misiunea a fost aprobată de ministrul apărării Nicolae Ciucă, la solicitarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici