Pacient găsit mort în curtea Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, la o zi de la internare

Un bărbat de 58 de ani a fost găsit mort joi în curtea Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, la nici 24 de ore de la internare. Poliţiştii încearcă să stabilească dacă bărbatul a căzut sau s-a aruncat de la etajul 4.

904 afișări
Imaginea articolului Pacient găsit mort în curtea Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, la o zi de la internare

Pacient găsit mort în curtea Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, la o zi de la internare

Bărbatul de 58 de ani găsit mort în curtea Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi era internat de mai puţin de 24 de ore şi era cunoscut cu probleme psihice.

La nivelul Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi a început o anchetă internă.

„În această dimineaţă (joi - n.r.) în jurul orei 5 am fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în curtea unui spital din municipiul Iaşi. Poliţiştii s-au deplasat şi au identificat cadavrul bărbatului de 58 de ani. Se fac cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii uciderii din culpă. S-a dispus efectuarea necropsiei", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Potrivit unor surse locale, bărbatul se internase în cursul zilei de miercuri şi era la un salon de la etajul patru.

Acesta era cunoscut cu probleme psihice, dar şi neurologice. Anchetatorii urmează să stabilească dacă s-a aruncat sau a căzut.

Taguri:
pacient,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici