Pacienţii din Suceava care nu au COVID-19 vor fi preluaţi de Spitalul Militar Iaşi  Pacienţii din Suceava care nu au COVID-19 vor fi preluaţi de Spitalul Militar Iaşi

  • Pacienţii din Suceava care nu sunt îmbolnăviţi cu noul coronavirus vor fi transferaşi la Iaşi
  • Măsura a fost luată după ce oraşul a intrat în carantină
  • Armata se va ocupa de operaţiunea de dezinfectare
270 afișări
Imaginea articolului Pacienţii din Suceava care nu au COVID-19 vor fi preluaţi de Spitalul Militar Iaşi

Pacienţii din Suceava care nu au COVID-19 vor fi preluaţi de Spitalul Militar Iaşi

Pacienţii din Suceava care nu sunt infectaţi cu noul coronavirus vor fi preluaţi de Spitalul Militar Iaşi. Măsura a fost luată după instituirea carantinei în Spitalul Judeţean Suceava. Un detaşament din cadrul Batalionului 202 Apărare CBRN a fost detaşat la Suceava pentru a efectua dezinfectarea. 

În acelaşi timp, 4 izolete produse de instituţiile din subordinea Ministerului Apărării vor ajunge la Spitalul din Suceava, pentru a asigura o intervenţie în siguranţă pentru personalul medical.

De asemenea, un detaşament din cadrul Batalionului 202 Apărare CBRN va fi detaşat în municipiul Suceava pentru a ajuta autorităţile locale în decontaminarea şi dezinfectarea tuturor căilor rutiere. MApN pune la dispoziţia autorităţilor locale şi 10.000 de comprimate de cloramină pentru a putea dezinfecta cu clor suprafeţele.

O echipă formată din 4 militari a preluat de astăzi conucerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava. MApN a anunţat, de asemenea, că spitalul ROL 2 care a fost ridicat în incinta Institutului Ana Aslan a devenit operaţional din punct de vedere medical, iar de pe 6 aprilie va fi preluat de o echipă medicală militară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici