Pacientul Nicuşor Constantinescu, la plimbare prin New York. „A mâncat un mic şi a fumat”

Cu câteva zile înainte ca instanţa să decidă dacă îi permite să mai rămână în SUA, Nicuşor Constantinescu a fost filmat în timp ce lua masa şi fuma relaxat o ţigară la un restaurant din New York.

1668 afișări
Imaginea articolului Pacientul Nicuşor Constantinescu, la plimbare prin New York.  „A mâncat un mic şi a fumat”

Nicuşor Constantinescu (Imagine: Alexandru Raita / Mediafax Foto)

Gândul a verificat autenticitate imaginilor şi a stat de vorbă cu managerul restaurantului şi cu autorul filmuleţului. Am aflat că baronul de Constanţa a petrecut două ore la resturantul Romanian Garden aflat lângă Queens Bulevard din New York. Martorii oculari au declarat că Nicuşor Constantinescu a venit şi a plecat pe picioarele sale, a servit la masă mici şi cartofi. Declaraţiile despre starea de sănătate sunt însă contradictorii. Autorul filmuleţului susţine că şeful CJ nu părea bolnav, pe când managerul localului spune că Nicuşor Constantinescu era vizibil afectat de boală.

Pe 14 şi 15 iulie Nicusor Constantinescu a luat masa la amiză, la ora 14, la restaurantul Romanian Garden din New York. Pe 15 iulie baronul de Constanţa a fost filmat şi pozat în restaurantul cu specific românesc. În imagini Nicuşor Constantinescu este suprins alături de alte două persoane. O poză îl arată în interiorul restaurantului, iar alte în alte două filmuleţe apare la terasă. Cele două clipuri au fost postate pe contul de Facebook Lulu Newyorkezul.

Într-un clip Nicuşor Constantinescu apare cum pleacă din restaurant pe jos alături de ce doi comeseni. Într-un alt clip apare pe terasa restaurantului în timp ce îşi aprinde o tigară. Veridicitatea imaginilor a fost confirmată pentru Gândul de trei surse diferite. Prima sursă este chiar Nicuşor Constantinescu. A doua sursă este Adrian Goldberg, managerul Romania Garden care a confirmat şi el că Nicuşor Constantinescu a fost filmat pe 15 iulie în localul respectiv. A treia sursă este chiar autorul imaginilor, românul care deţine contul de Facebook Lulu NewYorkezul.

Citeşte continuarea materialului pe Gândul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici