Palmierii furaţi din Eforie Sud au fost recuperaţi iar hoţul a fost prins de poliţişti

Cei 24 de palmieri furaţi dintr-un parc din staţiunea Eforie Sud au fost recuperaţi de poliţiştii constănţeni, care, de asemenea, au reuşit să îl prindă pe bărbatul care a comis infracţiunea.

468 afișări
Imaginea articolului Palmierii furaţi din Eforie Sud au fost recuperaţi iar hoţul a fost prins de poliţişti

Palmierii furaţi din Eforie Sud au fost recuperaţi iar hoţul a fost prins de poliţişti (Imagine: Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Gelu Manolescu, a declarat că după două zile de cercetări, poliţiştii din Eforie, în colaborare cu cei din Costineşti, au reuşit să-l prindă, în noaptea de luni spre marţi, pe bărbatul care a fuart cei 24 de palmieri.

Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, din Tuzla, agent de pază, care a transportat palmierii până în Costineşti, unde i-a vândut unei persoane particulare.

De asemenea, oamenii legii au recuperat palmierii şi i-au predat Primăriei Eforie, iar pe numele bărbatului a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru furt calificat.

Douăzeci şi patru de palmieri au fost furaţi, în 5 iunie, din parcul din Eforie Sud, poliţiştii constănţeni începând cercetările pentru descoperirea persoanelor vinovate.

În urmă cu patru ani, Primăria Eforie a achiziţionat 140 de palmieri pentru creşterea gradului de atractivitate a staţiunilor Eforie Sud şi Eforie Nord, aceştia fiind asezaţi în zonele de interes turistic din cele două staţiuni.

În anul 2009, un alt bărbat din Tuzla a furat câteva zeci de palmieri, dar atunci nu au fost recuperaţi în totalitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici