Până şi târgurile de Crăciun s-au mutat în online

  • Târgurile virtuale de Crăciun s-au deschis, în lipsa celor fizice
  • David, elev: Atmosfera din anii trecuţi era mult mai frumoasă
  • Editura Diana organizează primul târg virtual educaţional de Crăciun
490 afișări
Imaginea articolului Până şi târgurile de Crăciun s-au mutat în online

Până şi târgurile de Crăciun s-au mutat în online

Sărbătorile vin, dar nu cu aceleaşi pregătiri ca altă dată. Copilul tău nu mai are parte de bucuria târgurilor de Crăciun, iar asta se simte şi pentru David, un elev de 13 ani. Dacă anul trecut cel mic vizita renumitul târg de la Viena, acum online-ul este singura lui variantă.

David, elev: Făcusem un obicei ca în preajma Crăciunului să vizităm diverse târguri şi în ţară şi în străinătate. La târgurile de Crăciun îmi plăcea foarte mult atmosfera, luminiţele, spectacolele , mâncărurile, cum ar fi fost kurtos, gogoşi.

Ştiu că şi tu le simţi lipsa, aşa că îţi dau un pont. Editura Diana îşi deschide în mediul online primul Târgul Educaţional de Crăciun. Dacă nu mai ştii ce să cumperi pentru copilul tau, o întreagă selecţie de jocuri, cărţi şi jucării te aşteaptă să le descoperi.

Florentina Dascălu, specialist relaţii publice şi marketing: Ideea organizării unui târg online a venit din dorinţa de a-i sprijini pe cei care doresc să se inspire în alegerea cadourilor potrivite pentru cei mici. Copiii sunt bucuroşi să participe, mai ales că în fiecare zi au parte pe pagina noastră de noi cadouri de inspiraţie. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici