Pandemia i-a determinat pe amatorii de fitness să se mute din sală în online

  • Oamenii care mergeau la sală regulat s-au mutat în online din cauza pandemiei
  • Antrenorii de fitness şi-au deschis noi afaceri menite să vină în întâmpinarea clienţilor
  • Cei care fac mişcare online au descoperit avantaje ale acestui gen de întreţinere fizică
165 afișări
Imaginea articolului Pandemia i-a determinat pe amatorii de fitness să se mute din sală în online

Pandemia i-a determinat pe amatorii de fitness să se mute din sală în online

Din ce în ce mai mulţi oameni s-au îndreptat spre fitness online. Fie că nu au mai putut merge la sală, fie că li s-a părut nesigur, cert e că numărul cursurilor pe net a crescut vertiginos.

Florin Cujba este unul dintre primii care au făcut pachete online. Pandemia l-a prins cu un studio deja făcut, aşa că se consideră un norocos. El a mers în zona de corporate. Companiile plătesc abonamentele angajaţilor care sunt nevoiţi să stea multe ore, în fiecare zi, pe scaun.

„Ideea de bază era să creez programe de antrenament şi să le vând online. Cu toţii ştim, în 2020 a venit pandemia. În momentul respectiv s-au închis sălile, restaurantele şi aşa mai departe. Şi clar eram într-o situaţie pozitivă pentru mine”, spune Florin Cujba.

Antrenorul de fitness explică şi că “Am ales corporate, calea mai grea, dar în momentul de faţă s-a dovedit calea cea mai bună”.

Unii dintre oamenii care au trecut la mişcarea din sală la cea online o găsesc mult mai benefică pe cea din urmă. Şi asta pentru că se creează un sentiment de amiciţie, care nu exista în sala de fitness.

De asemenea, casa le conferă amatorilor de exerciţii fizice şi un sentiment de siguranţă. Sabrina Ivanciu este cursantă a unui program de mişcare online.

“Ideea este că mi-am dorit foarte mult să-mi menţin condiţia fizică şi să nu mă abat de la programul pe care mi-l creasem înainte de pandemie. Surprinzător a fost că s-a creat o familie de sportivi amatori. Iar unii dintre noi am ajuns să ne întâlnim apoi şi să devenim foarte buni prieteni”, spune Sabrina Ivanciu.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici