”PANICĂ” printre corporatişti: Metrorex a anunţat oficial când se închid staţiile de metrou Pipera şi Aurel Vlaicu

Lucrările de modernizare în staţiile de metrou Pipera şi Aurel Vlaicu vor începe odată cu luna iulie a acestui an, staţia Pipera urmând să fie închisă de pe 15 pe 21 iulie, în timp ce Aurel Vlaicu va fi închisă de pe 29 iulie pe 4 august, potrivit unui anunţ Metrorex.

11584 afișări
Imaginea articolului ”PANICĂ” printre corporatişti: Metrorex a anunţat oficial când se închid staţiile de metrou Pipera şi Aurel Vlaicu

”PANICĂ” printre corporatişti: Metrorex a anunţat oficial când se închid staţiile de metrou Pipera şi Aurel Vlaicu

Pentru stabilirea calendarului, pentru cele două staţii s-au luat în considerare perioadele cu trafic scăzut, ca urmare a vacanţelor şcolare şi a concediilor, pentru ca disconfortul resimţit de călători să fie minim, potrivit Metrorex.

Conform Ziarului Financiar, lucrările se vor realiza succesiv pentru staţiile de metrou apropiate, pentru a permite preluarea călătorilor de la staţiile de metrou ce se vor afla în proces de modernizare, către staţiile de metrou din apropiere.

Perioada maximă estimată pentru închiderea staţiilor de metrou cu un singur acces va fi de 7 zile calendaristice consecutive, cu începerea lucrărilor într-o zi de vineri, după terminarea programului normal de lucru al Metrorex şi după ce ultimii călători vor părăsi staţia de metrou.

Deschiderea staţiei pentru publicul călător se va realiza în timpul programului normal de lucru, în ziua de sâmbătă a săptămânii următoare.

Citeşte continaurea pe ZF.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici