Panourile antiorbire de pe A2 Bucureşti - Constanţa au fost smulse din cauza vântului. Nu au fost victime

Panourile antiorbire de pe parapeţii montaţi pe Autostrada A2 Bucureşti au fost smulse din cauza vântului puternic şi au ajuns pe carosabil, informează IGPR. Nu a fost nimeni rănit.

526 afișări
Imaginea articolului Panourile antiorbire de pe A2 Bucureşti - Constanţa au fost smulse din cauza vântului. Nu au fost victime

Panourile antiorbire de pe A2 Bucureşti - Constanţa au fost smulse din cauza vântului. Nu au fost victime

„Vă informăm că pe A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 100 (Drajna) şi 144 (Feteşti) din cauza vântului puternic, panourile antiorbire de pe parapeţii medieni au fost smulse şi au ajuns pe suprafaţa de rulare”, informează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGPR).

Nu au fost înregistrate victime.

De asemenea, au fost anunţaţi şi şefii de district sa intervină de urgenţă.

De miercuri de la ora 17:00 până joi la ora 08:00 în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea şi cea mai mare parte a Munteniei va fi cod portocaliu de vânt şi viscol.

În jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei vor fi intensificări susţinute ale vântului cu rafale de 70...85 km/h, temporar va ninge viscolit determinând scăderea vizibilităţii.

Avertizarea cod portocaliu vizează şi Bucureştiul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici