Papa Francisc anulează tradiţionalul act de veneraţie din 8 decembrie

Papa Francisc anulează tradiţionalul act de veneraţie din 8 decembrie, din cauza pandemiei.

336 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc anulează tradiţionalul act de veneraţie din 8 decembrie

Papa Francisc anulează tradiţionalul act de veneraţie din 8 decembrie

„Pe 8 decembrie, Sfântul Părinte Francisc va săvârşi un act de devoţiune în privat, încredinţând Fecioarei Maria oraşul Roma, locuitorii acestuia şi pe numeroşii bolnavi din orice parte a lumii. Decizia de a nu merge în după-amiaza zilei de 8 decembrie în Piazza di Spagna pentru tradiţionalul act de veneraţie la Neprihănita se datorează situaţiei actuale de urgenţă sanitară, fiind luată cu scopul de a evita orice risc de infectare provocat de formarea unor grupuri de oameni”, a anunţat directorul Biroului de Presă al Sfântului Scaun, Matteo Bruni, citat de ANSA.

Suveranii Pontifi efectuează în fiecare an un scurt pelerinaj la imaginea Fecioarei Maria din Piazza di Spagna, în centrul istoric al Romei, pentru a-i încredinţa Maicii Domnului oraşul, locuitorii şi speranţele viitorului.

Traseul pe care Papa îl parcurge între Cetatea Vaticanului şi Piazza di Spagna este flancat de o mulţime de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici