Papa Francisc în România | Cursuri suspendate în toate şcolile şi grădiniţele din Ilfov

Colegiul Prefectural al judeţului Ilfov a hotărât suspendarea cursurilor în unităţile de învăţământ preuniversitar, pe întreg teritoriul judeţului Ilfov, vineri, în contextul sosirii în Bucureşti a Sanctităţii Sale Papa Francisc, anunţă instituţia.

403 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc în România | Cursuri suspendate în toate şcolile şi grădiniţele din Ilfov

Papa Francisc în România | Cursuri suspendate în toate şcolile şi grădiniţele din Ilfov

"În contextul vizitei Apostolice a Sanctităţii Sale Papa Francisc în România, prin Hotărârea nr. 4 din 30 mai 2019, Colegiul Prefectural al judeţului Ilfov a hotărât suspendarea cursurilor în unităţile de învăţământ preuniversitar, pe întreg teritoriul judeţului Ilfov, în data de 31 mai 2019", anunţă Instituţia Prefectului - Judeţul Ilfov, pe pagina de Facebook.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a anunţat că vor fi suspendate joi orele de curs în 110 şcoli din Capitală, iar vineri, atunci când va sosi în ţara noastră Papa Francisc, în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Bucureşti, fie că sunt de stat sau particulare.

Din totalul celor 110 şcoli din Capitală în care cursurile vor fi suspendate joi, 79 sunt de stat şi 31 private, au informat reprezentanţii Inspectoratulului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

În Bucureşti, totalul şcolilor de stat este de 419, în timp ce pentru cele private, vorbim de un număr de 224 de astfel de unităţi.

Vineri însă, nu se vor face cursuri în nicio grădiniţă, şcoală sau liceu din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici