Papa Francisc în România | Încă o zi liberă pentru o parte din elevii din Capitală/ LISTA COMPLETĂ a şcolilor unde nu se fac ore

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) au anunţat, miercuri, că pentru un total de 110 şcoli din Capitală, cursurile vor fi suspendate inclusiv joi, în contextul vizitei Papei Francisc în România, care este aşteptat să sosească în ţara noastră vineri, 31 mai.

817 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc în România | Încă o zi liberă pentru o parte din elevii din Capitală/ LISTA COMPLETĂ a şcolilor unde nu se fac ore

Papa Francisc în România | Încă o zi liberă pentru o parte din elevii din Capitală

Din totalul celor 110 şcoli din Capitală în care cursurile vor fi suspendate pentru ziua de joi, 79 sunt de stat şi 31 private, informează reprezentanţii ISMB.

Potrivit aceleiaşi surse, în Bucureşti, totalul şcolilor de stat este de 419, în timp ce pentru cele private, vorbim de un număr de 224 de astfel de unităţi.

Pentru restul unităţilor de învăţământ, care au ales să nu suspende cursurile şi pentru ziua de joi în contextul vizitei Papei Francisc în România, activitatea la clasă îşi va urma cursul obişnuit.

Ca urmare a vizitei Sanctităţii Sale, Papa Francisc, din 31 mai 2019, la Bucureşti, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a anunţat că vor fi suspendate orele de curs în toate unităţile de învăţământ preuniversitar, de stat şi particular, în ziua de vineri, 31 mai 2019.

Lista şcolilor de stat

Lista şcolilor private

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici