Paradă a chelnerilor, cameristelor şi bucătarilor pe Litoral, de 1 Mai

Câteva sute de chelneri, cameriste şi bucătari din hotelurile de pe Litoral, îmbrăcaţi în costumele de lucru, vor mărşălui prin staţiunile de la Marea Neagră pe data de 1 Mai, pentru a demonstra forţa turismului din zonă, a declarat agenţiei MEDIAFAX Corina Martin, preşedintele ANAT.

42 afișări
Imaginea articolului Paradă a chelnerilor, cameristelor şi bucătarilor pe Litoral, de 1 Mai

Paradă a chelnerilor, cameristelor şi bucătarilor pe Litoral, de 1 Mai (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Pe 1 mai va fi organizată parada litoralului românesc, adică o demonstraţie în forţă a operatorilor din staţiunile turistice de la Marea Neagră", a spus Martin.

Astfel, vor defila câteva sute de chelneri, recepţioneri, cameriste, barmani, bucătari, ghizi, animatoare, DJ, marinari, salvamari şi ansambluri de dansuri multientnice din Constanţa.

Convoiul va fi însoţit prin staţiuni de fanfara Marinei, alături de actori şi clovni.

Parada va începe la ora 10 dimineaţa, în Constanţa, unde va fi organizat şi un spectacol, apoi va pleca spre Mamaia, după care se va deplasa cu autocarele către Eforie şi Neptun, unde va avea loc un alt spectacol.

"Ne-am gândit să organizăm această paradă pentru că la bulgari nu se întâmplă nimic de 1 Mai pe litoral. Acum este momentul nostru. Noi ieşim la luptă în forţă", a mai spus Corina Martin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici