Parada Micilor Biciclişti West Side 1 iunie 2023

396 afișări
Imaginea articolului Parada Micilor Biciclişti West Side 1 iunie 2023

De 1 iunie, în Drumul Taberei oprim maşinile şi ne urcăm pe biciclete. Cu familia în pluton, pedalăm şi ne distrăm în cartierul de vest! Intră şi tu în cea mai frumoasă poveste pentru copii: West Side Story, powered by Bucureşti FM, un eveniment organizat de Go4fun, Road Grand Tour şi Primăria sectorului  6.

Pe 1 iunie centrul distracţiei e în cartierul de vest! Sărbătorim într-o zi cât alţii în trei:

  • Ziua internaţională a copilului (1 Iunie)
  • Ziua mondială a bicicletei (3 Iunie)
  • Ziua mondială a mediului (5 Iunie)

şi lansăm o invitaţie la un stil de viaţă sănătos, prin sport şi protejarea mediului înconjurător. Evenimentul este dedicat tuturor copiilor care iubesc bicicleta şi senzaţia de libertate pe care aceasta o oferă.

Unde? Pe Bulevardul Drumul Taberei între orele 9:00-18:00 te aşteptăm la Parada Micilor Biciclişti ediţia a 8-a, West Side Kids Race şi la amfiteatrul din parc unde vei avea parte de spectacole, muzică şi dans.

            Ne sunt alături #Auchan, #Orange, #Allianz - Ţiriac Asigurări şi #Decathlon România.

Parada Micilor Biciclişti are ca scop promovarea mersului pe bicicletă, în siguranţă, în rândul copiilor, de la cea mai fragedă vârstă şi îşi propune să-i înveţe pe cei mai tineri biciclişti regulile care trebuie respectate în timpul deplasării pe două roţi, atât individual, cât şi în pluton, într-un mediu sigur, relaxat şi plin de veselie – ferit de orice trafic rutier.

Anul acesta Parada Micilor Biciclişti ajunge în cartierul de vest! Pe biciclete mari sau mici, cu sau fără pedale, cu sau fără roţi ajutătoare, pedalăm la Parada Micilor Biciclişti dar şi la West Side Kids Race, o competiţie care îşi propune să ofere copiilor prima lor experienţă de concurs de ciclism pe trasee adaptate şi dedicate categoriei de vârstă.

De la mic la mare, de la Pişpirică la 14 ani, îi invităm pe toţi copiii să pedaleze, să petreacă timp de calitate şi să se întreacă în siguranţă, bucurându-se de surprizele pregătite de organizatori:

  1. Parada Micilor Biciclişti West Side

În prima partea a zilei copiii sunt invitaţi de Go4Fun să parcurgă probele şi jocurile pregătite special pentru ei pe carosabilul Bulevardului Drumul Taberei, în ordinea în care doresc, de câte ori doresc, fără a fi un concurs, ci doar o plimbare relaxată pe biciclete alături de prieteni biciclişti.

Vor fi pregătite probe de abilităţi adaptate fiecărei categorii de vârstă:

  • Plimbări în pluton cu respectarea regulilor de deplasare în grup ale bicicliştilor
  • Pedalare printre jaloane cu respectarea indicatoarelor de circulaţie
  • Jocuri pe bicicletă
  • Zona de relaxare creativă şi în siguranţă, cu însuşirea prin joc a regulilor de circulaţie specifice bicicliştilor
  1. West Side Kids Race

Road GRAND Tour KIDS şi #apedalforward te introduc în lumea competiţiilor de ciclism:

  • Curse pe trasee adaptate categoriei de vârsta cu respectarea regulamentelor Federaţiei Române de ciclism.
  • Vei face cunoştinţă cu academiile de ciclism din zona Bucureşti care vor fi prezente la eveniment pentru a te convinge să li te alături.
  • Vei putea interacţiona cu producători şi importatori de echipamente velo şi vei putea face ultimele verificări ale bicicletei la standurile acestora.
  1. West Side Story Bucuresti FM, cu ajutorul teatrelor prietene, adună prichindeii la amfiteatrul distracţiei!

  • De la ora 10:30 Teatrul “Ion Creangă” prezintă  “Fata babei şi fata moşului” – o poveste amuzantă, despre  două fete, una bună şi harnică , altă cam leneşă şi rea.
  • De la ora 11:30 faceţi cunoştinţă cu Dori Colori, Rita Aiurită, Bela Săpunela, Titi Coloriti şi DJ Bumba. “Minunaţii lui Verdini” fac magie în baloane uriaşe de săpun.
  • Magia continuă, de la ora 14:00 dăm mai tare-n difuzare şi cântăm împreună cu micii artişti ai  Operei Comice pentru Copii, apoi scoatem din pălărie, un alt număr de magie: Bogdan Muntean şi uimitoarele lui trucuri.
  • Iar de la ora 16:00 începe dansul, cu Oana Ioniţă şi copiii talentaţi de la Dance Planet.
  • Editurile Litera şi Corint au pregătit carţi şi le oferă micilor cutezători lectura de aventură, iar Bucureşti FM asigură distracţia şi le face glasurile auzite.

Vă invităm să fiţi alături de noi în acestă aventură pe două roţi împreună cu cei 2000 de copii şi adulţi aşteptaţi la eveniment.

Detalii şi înscrieri pe oricare din paginile:

Dacă vrei să fii voluntar ai aici link de înscriere în procesul de selecţie până pe 25 mai tiny.cc/voluntari_parada. Îţi mulţumim!

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici